Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Soep
  6. Chinese soep van voorjaarsgroenten

Chinese soep van voorjaarsgroenten

Door: weissman

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2003

Ingrediënten


1 liter kippebouillon;
2 eieren;
10 gram sterrekers of raapstelen;
sap van 1 teentje knoflook;
mespuntje vetsin;
zout;
peper



Chinese soep van voorjaarsgroenten

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knip de sterrekers of snijd de raapstelen, na van hun wortels te zijn ontdaan, in kleine stukjes. Klop de eieren met zout en peper als voor een omelet. Breng de bouillon aan de kook. Roer de eieren er doorheen, zodat ze schiften in uiterst dunne slierten. Doe de sterrekers of de raapstelen (gebruik alleen uiterst jonge raapstelen) in soepkoppen of terrine en schenk de kokende bouillon erop. Afmaken met knoflooksap en vetsin en eventueel met een paar druppels citroensap.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van weissman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top