Edith's koude bonensalade.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-06-2003

Makkelijk zomer's gerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 eetl.olie. 1 eetl.azijn. 1 tl.mosterd. 1 tl suiker. een beetje yoghurt. 1 ui. snufje zout en peper. 2 kleine blikjes malse veldertjes(jonge kapucijners) en 2 tomaten. e.v.t. komkommer.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De olie, yoghurt, mosterd, suiker, azijn door elkaar roeren en op smaak zout en peper toevoegen.

Bereidingswijze

In een slakom de uitgelekte bonen en gesneden uiringen met stukjes tomaat doen. De saus erdoor scheppen. Op een koele plek even laten intrekken.

Serveertip

Lekker met opgebakken aardappelen.
Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten