Komkommer Ananas Hors d'oeuvre

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.

Zomers voorgerecht, 6 - 8 porties

Deze hors d'oeuvre kan ook als salade geserveerd worden bij pikante vleesschotels.

Deel dit recept

Ingrediënten 7 personen
1 kleine ananas

1 kleine komkommer

50 gr gepelde amandelen

1,25 dl slagroom

0,5 dl citroensap

zout en peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de ananas en de komkommer en snijd ze in dobbelsteentjes van ongeveer een cm in het vierkant.

Vermeng deze met de amandelen.

Maak een saus van slagroom en citroensap, op smaak gebracht met zout en peper.

Giet de saus over het vruchten-notenmengsel.


Serveertip

Serveer dit gerecht koel.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

heerlijke_hapjes avatar
heerlijke_hapjes

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten