Zalmrolletjes met krab-citroen-wodkamousse

  • Russisch, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-06-2003

Deze amuses zijn altijd een succes, zeker als je hier ijskoude miniatuurflesjes (of borrelglaasjes) lime-wodka bij serveert.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 blikje krab
100 g Mon Chou of Mascarpone
1/2 rode ui, zeer fijn gehakt
paar druppels chilisaus
zout & vers gemalen peper
2 blaadjes gelatine
3 el citroenwodka
250 g gerookte zalm, in brede repen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng krab, roomkaas, ui en chilisaus. Breng op smaak met zout en peper. Los de gelatine au-bain-marie op in de wodka. Roer door het krabmengsel. Besmeer elke reep zalm met een dunne laag krabmousse, rol op en laat in de koelkast opstijven.

Bron

Elle Eten

Serveertip

Deze hoeveelheid is voldoende voor ca. 20 stuks. Ook lekker als borrelhapje.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Capellenaartje avatar
Capellenaartje 20-01-2012

Neem ik mee. Lijkt me zaaaalig! Groet, Nettie.

zomernacht avatar
zomernacht 18-12-2010

Heerlijk en ga het maken de zalmrepen heb ik al in huis, nu de wodka nog. Bedankt groetjes Edith

smulpaapjes_a avatar
smulpaapjes_a 10-12-2003

Bedankt, heb dit recept meegenomen. Alles wat erin gaat ben ik dol op dus dit moet gaan lukken. Groet, Ineke.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten