1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Russische keuken
  5. Zalmrolletjes met krab-citroen-wodkamousse

Zalmrolletjes met krab-citroen-wodkamousse

Door: matisse

  • Russisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-06-2003

Ingrediënten


1 blikje krab
100 g Mon Chou of Mascarpone
1/2 rode ui, zeer fijn gehakt
paar druppels chilisaus
zout & vers gemalen peper
2 blaadjes gelatine
3 el citroenwodka
250 g gerookte zalm, in brede repen



Deze amuses zijn altijd een succes, zeker als je hier ijskoude miniatuurflesjes (of borrelglaasjes) lime-wodka bij serveert.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng krab, roomkaas, ui en chilisaus. Breng op smaak met zout en peper. Los de gelatine au-bain-marie op in de wodka. Roer door het krabmengsel. Besmeer elke reep zalm met een dunne laag krabmousse, rol op en laat in de koelkast opstijven.

Serveertip

Deze hoeveelheid is voldoende voor ca. 20 stuks. Ook lekker als borrelhapje.

Bron

Elle Eten



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matisse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top