1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Krabsalade

Krabsalade

Door: martien22

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-06-2003

Ingrediënten


4 el. mayonaise - mespunt cayenne - 1/2 el. tomatenketchup - 1 th.l. citroensap - 2 th.l. sherry - mespunt mosterd - ca. 400 gr. grof verdeelde krab (=ca. 2 blikjes) of surimi sticks - 3 in stukjes gesneden hardgekookte eieren - 1/2 in stukjes gesneden groene paprika - 50 gr. gesneden knolselderie - een el. fijngesneden bieslook - paprikapoeder - sla - tomaat - augurk



Lekker als voorgerecht maar ook geschikt voor op toast of stokbrood

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de eerste zes ingredienten grondig door elkaar en roer er dan voorzichtig de volgende vijf ingredienten door. Strooi er wat paprikapoeder over en garneer met sla, tomaat en augurk.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van martien22
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top