Toast

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.

EEN HEERLIJKE STAD,EEN MOOI PLEIN,DAAR MOET EEN BROODJE NAAR GENOEMD WORDEN.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • De tartaar losmaken met de vork.
  • De ui schoonmaken,fijnhakken en het haksel tezamen met eierdooiers,olie,mierikswortel,mosterd,paprikapoeder,selderijzout en peper door het vlees scheppen.
  • De kwark schuimig kloppen onder toevoeging van 4 el heet water,ketcup en mayonaise en desgewens 2 hardgekookte eieren fijn gehakt toevoegen.
  • De sneetjes brood roosteren en met het vleesmengsel bestrijken.
  • De sneetjes ca. 6 min. onder de grill leggen.
  • De warme sneetjes met de kwarksaus besprenkelen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kwartaal avatar
kwartaal

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten