Spiegeleieren Groothertog

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Vorstelijke spiegeleieren

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-100 g krab (uit blik)
-20 aspergepuntjes (100 g)
-90 g boter
-8 witte sneden brood (in rondjes gesneden)
-8 eieren
-zout, peper
-een potje Deense kaviaar
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-krabvlees ontdoen van vliesjes en dergelijke
-warm het krabvlees in zijn eigen vocht, evenzo de aspergepunten (NIET LATEN KOKEN !)

Bereidingswijze

-verhit 30 g boter
-bak de rondjes brood goudgeel erin
-de rest van de boter in een andere pan verhitten en de spiegeleieren bakken

Serveertip

-op elk bord 2 gebakken broodrondjes leggen met 2 spiegeleieren erop
-aspergepunten (uitgelekt) en het krabvlees er omheen leggen
-kruiden met iets peper en zout
-garneer elke dooier met een lepeltje kaviaar

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten