1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Biefstuk
  6. Gebakken biefstuk met groene kruiden

Gebakken biefstuk met groene kruiden

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2003

Ingrediënten


2 biefstukken van 200g elk of 4 van 50g elk
20g boter
1 e olie
zout
peper
2 e brandy
1 t mosterd
1+1/2 e Worcestersaus
1 e groene kruiden fijn(bieslook,peterselie,klein beetje tijm}



Met mosterd,worcestersaus en groene kruiden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doen peper over biefstuk-bak biefstuk in hete boter en olie, naar keuzen gaar en mooi bruin. 2.Doen nu zout over biefstuk en laat biefstuk rusten op bord (onder folie of in een matig oven.
3. Doen brandy in bakpan en flambeer.
4. Voeg mosterd en Worcestersaus in pan en schraap aanbaksel los
5. Maak sausje door wat water toe te voegen en doen kruiden erbij.
6. Laat opwarmen totdat een bindend saus ontstaat, nog even wat zout en peper door de saus.
7. Doen saus over steaks.

Serveertip

Lekker met patat en een frisse salade



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top