Stoverij van everzwijn met trappist

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-05-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 gr.everzwijn,bil of schouder
1/2 l.Trappist,geen bittere(Rochefort8)
3 iuen
1 snee wit brood
1 bouillonblokje
4 eetl.graanmosterd
1 l.water
4 eetl.bloem
tijm,laurier
boter
suiker,balsamico-azijn
peper,zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan

Bereidingswijze

Kruid het vlees en bak het bruin in de pan.Giet over in een hoge brede braadpan en overstrooi met de bloem.
Blus ondertussen de pan met het water om het bakbruin los te maken.
Overgiet nu de stoverij met het bier en het water,voeg er ook het bouillonblokje bij , de in ringen gesneden uien,tijm en laurier toe.laat zachtjes sudderen tot het vlees gaar is.

Serveertip

SERVEER MET PUREE

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten