1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Tjap tjoy
  6. Tjap Tjoy

Tjap Tjoy

Door: llheks

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-05-2003

Ingrediënten


2 uien, 1 prei, 1 pond tauge, 10 wortelen, 1 kipfilet, 1 hamlap, blanke
rijst, mespunt ketoembar, mespunt kurkuma, 2 teentjes knoflook, ketjap



Van "moesje2"

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De uien in olie fruiten. Het vlees in blokjes snijden en toevoegen, dit
alles gaar braden.
Nu de specerijen en de knoflook toevoegen. De groenten fijnsnijden en
toevoegen.
Dan alles 1/2 tot 3/4 uur laten sudderen de tauge slechts enkele minuten
meebakken. ketjap naar smaak toevoegen serveren met witte rijst.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top