1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Tomatensoep
  5. Amuse tomatensoep met pijnboompitten en balsamicoazijn

Amuse tomatensoep met pijnboompitten en balsamicoazijn

Door: pwiggers

  • Italiaans, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2003

Ingrediënten 4 personen


1 pomodori-tomaat / 4 gedroogde tomaten / 2 el tomatenolie van de gedr. tomaten /1 gesnipperd sjalotje / 1 tl tomatenpuree / 2 dl gevogeltefond / 3 el geroosterde pijnboompitten / 1 el balsamicoazijn / 2 el gehakte dille / zout en peper / 1 dl stijfgeklopte slagroom


Verder heb je nodig


Staafmixer


Een verrukkelijk soepje van grotendeels gedroogde tomaten!! Echt het proberen waard. En...heel snel klaar. Echt een succes.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sjalotje bakken in de tomatenolie.
Tomatenpuree erbij en even meebakken.
Pomodori, gedroogde tomaten en fond toevoegen en alles : 10 minuten koken.
Alles pureren. Balsamico-azijn erbij en deel dille toevoegen.

Soep verdelen over kleine kopjes.
Geslagen room erop en garneren met pijnboompitten en dille.

Bron

Tijdschrift ???



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top