Salade van boterbonen

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.

Deze salade kan een dag van tevoren worden gemaakt (afgedekt in de koelkast bewaren)

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
-425 g boterbonen (uit blik)
-1 tomaat (fijn gesneden)
-3 ansjovisfilets (in reepjes)
-1 eetlepel rode ui (gesnipperd)
-2 th lepels gehakte verse basilicum
-2 th lepels olijfolie extra vierge
-1 th lepel balsamico azijn
-brood
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-spoel de boterbonen af en laat ze uitlekken
-meng bonen, tomaat, ansjovis en ui met de basilicum, olijfolie en azijn

Serveertip

Je kan het mengsel verdelen over knapperige sneetjes stokbrood, die licht ingesmeerd zijn met olie of geroosterd en ingewreven met knoflook

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Doorsturen

Home Recepten