pilaf

  • Turks, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

een lekker recept geleert van een goeie vriendin

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
kipfilet:300 gr
Boter:40 gr.
Uien:400 gr.
Knoflook:2 teen
Perziken in sap:4
Ketjapsaus:5 eetl.
Tomatenpuree:2 blik
Rijst:16 eetl
Sambal naar smaak toevoegen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De in dobbelsteentjes gesneden kipfilet bakken in de boter tot ze lichtbruin van kleur zijn dan de gesneden uien en de knoflook erbij bakken,afblussen met het sap van de perzik en dan de klein gesneden perzik , tomatenpuree , sambal en ketjap toevoegen en ongeveer 10 min. Laten sudderen intussen rijst koken en erbij serveren

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

madwolf avatar
madwolf

Doorsturen

Home Recepten