1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. pilaf

pilaf

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-05-2003

Ingrediënten 4 personen


Kipfilet:300 gr
Boter:40 gr.
Uien:400 gr.
Knoflook:2 teen
Perziken in sap:4
Ketjapsaus:5 eetl.
Tomatenpuree:2 blik
Rijst:16 eetl
Sambal naar smaak toevoegen



Een lekker recept geleert van een goeie vriendin

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De in dobbelsteentjes gesneden kipfilet bakken in de boter tot ze lichtbruin van kleur zijn dan de gesneden uien en de knoflook erbij bakken,afblussen met het sap van de perzik en dan de klein gesneden perzik , tomatenpuree , sambal en ketjap toevoegen en ongeveer 10 min. Laten sudderen intussen rijst koken en erbij serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madwolf


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madwolf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top