1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Marinade voor BIEFSTUK/T-BONE of RUNDERFILET

Marinade voor BIEFSTUK/T-BONE of RUNDERFILET

Door: deonart

  • Multi-cultureel,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-05-2003

Ingrediënten


1 ui fijn - 2 tenen knoflook fijn - 2 e chutney - 2 e tomatenketchup - 2 e Worcestersaus - 1 t mosterdpoeder - 1 t bruine suiker - 1e bruine azijn - 1 vol t zout - 1/2 t zwarte peper



Voor de Barbeque uit Zuid-Afrika

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten -meng vlees erdoor en laat ten minste 6 uur marineren -rooster vlees, keer vlees 2 x terwijl met marinade bedruipt worden.

Serveertip

Filet kan ook in ovenschaal met deksel gaar gemaakt worden -eerst aanbakken natuurlijk en erna met marinade en ietje water in oven gaar maken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top