1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Lentesalade van kip

Lentesalade van kip

  • Belgisch, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-05-2003

Ingrediënten


3 wortels: 600 gram kipfilet: 1 teentje look: 1 rode paprika: 200 gram peultjes: 4 soeplepels olijfolie: 1 blik mais: 1 soeplepel mosterd: takje peterselie peper en zout: 1 appel: 3 soeplepels ciderazijn:
1 bosje jonge uien:



Makkelijk; bereidingstijd: 20 mn; 4 pers;


van "vifke"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de kippenfilets in met zout en peper, bak ze in olijfolie en laat ze afkoelen. Laat de peulen en de in schijfjes gesneden wortelen blancheren in kokend gezouten water. Laat afkoelen. Snij de paprika en de appel in blokjes. Hak de uien en de look fijn. Snij de kippenfilets in reepjes. Meng de mosterd, de olie en de azijn. Doe alle ingredienten in een grote slakom, meng en dien op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top