1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tortilla
  5. Tortilla a la Espanola

Tortilla a la Espanola

  • Spaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-05-2003

Ingrediënten 4 personen


5 aardappelen in dun geschaafde plakjes (eigenheimers)3 uien gesnipperd2 teentjes knoflook geperst1 1/2 dl. olijfolie200 gr. chorizo of salami in plakjes8 eierenpeper en zoutwat room



Koken op de camping

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak in 2 pannen of 2 porties na elkaarlaat de olie heet wordenfruit de ui en knoflookvoeg de chorizo toe en bak even meevoeg dan de aardappelen toe en bak ca. 5 min. af en toe omscheppendklop ondertussen de eieren op met de room,peper en
zoutspreid de aardappelmassa uit en giet het eimengsel erover tot een platte koeksluit de pan en laat in ca. 15 min. gaar worden

Serveertip

Lekker met een pittige tomatensaus en zwarte olijven



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top