500 gr zilvervliesrijst
1oo gr zwarte olijven, uitgelekt (zonder pit)
6 bosuitjes in ringen gesneden
1 kopje doperwten (diepvries of blik)
2 grote tomaten of 8 cherry tomanten, gesneden
1 bosje/potje basilicum
50 gr pijnboompitten, geroosterd
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Balsamico-azijn
zout en peper naar smaak
Grote schaal
Kook de rijst zoals op de verpakking staat aangeschreven en laat deze afkoelen. Meng rijst met olijven, groenten, basilicum en pijnboompitten.
Roer in een kleine kom de olie, azijn, olie, zout en peper. Meng dit door het rijstmengsel.
ine61 26-07-2003
Hoi lijkt me lekker dus gaat mee om het te proberen
bedankt en groetjes
zomernacht 06-07-2003
Neem het van je mee, heerlijk alleen de zon en iets warmer weer nog!! groetjes Edith.