1. Home
  2. Recepten
  3. Goedkope en snelle keuken
  4. warme honing-mosterdsaus

warme honing-mosterdsaus

  • Goedkoop en snel, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2003

Ingrediënten 6 personen


1 klein uitje 40 gr boter 1 pakje houdbare slagroom (200 ml)ca. 3 el mosterd ca. 3 el honing maizena zout en peper


Verder heb je nodig


Koekepan of pan met dikke bodem.


Lekker bij beenham of ander mager vlees. Zonder honing ook heel lekker als mosterdsaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper het uitje zo fijn mogelijk.

Bereidingswijze

Verwarm de boter in de pan, maar laat het niet heet worden. Smoor hierin de uitjes.
Voeg de slagroom, honing en mosterd toe. Maak het op smaak met zout, peper en evt. nog wat mosterd of honing.
Meng wat maizena met koud water. Giet een klein beetje door de saus en laat het iets koken om de saus te binden. Als de saus niet dik genoeg is, doe dit dan nogmaals. (Nooit teveel in een keer!)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theameijer


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theameijer
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top