1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Zalmpate

Zalmpate

Door: ikkedikke

  • Internationaal, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2003

Ingrediënten 15 personen


* 1 blikje zalm (210 gr) * 200 gr. zachte roomkaas * 1 grofgesnipperde ui * 2 augurken * 2 eetlepels room * 1 eetlepel citroensap * 1 theelepel grove mosterd * enkele druppels tabasco * versgemalen peper



Koude hapjes voor ca. 15 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle ingredienten in de keukenmachine pureren. Het mengsel in een kom scheppen en enkele uren voor het serveren in de koelkast zetten. Serveren op toast of crackers.

Bereidingswijze

Serveren op toast of crackers.

Serveertip

Rusttijd in de koelkast: minimaal 2 uur
Bron: Feestelijke hapjes; Anne Wilson



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkedikke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top