zoetzure komkommer

  • Surinaams, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • zoetzure komkommer

    Zoetzure komkommer

    Zoetzure komkommer


Deel dit recept

Ingrediënten
1/2 komkommer,
1/2 rode ui,
1/2 witteui,
azijn,
1 madam janet,
1/2 kopje suiker,
verse gember,
5 pimentkorrels,
2 kruidnagels
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 502,32 kcal
Koolhydraten 114,82 g
Eiwitten 3,43 g
Vetten 1,85 g

Bereidingswijze

snij de komkommer in de lengte door , en dan in plakjes.
de uien in ringen snijden , en halveren (of nog kleiner)
de madam janet ontpitten en in kleine stukjes snijden en de verse gember kan in plakjes of raspen.
dit alles doe je in een kom met deksel , samen met azijn(tot de komkommer drijft) ,suiker,pimentkorrels en kruidnagels
nu moet dit 1 dag in de koelkast blijven om in te trekken.

Serveertip

lekker op een hard wit puntje met b.v kip of rundvlees ,maar ook op sardines e.d

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

petervergunst avatar

Doorsturen

Home Recepten