1. Home
  2. Recepten
  3. Slasoep met merguez

Slasoep met merguez

Door: josianenijssen

  •  , Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2003

Ingrediënten 4 personen


2 kroppen sla
4 uien
2 preiwitten
30 g bloem (tarwebloem)
250 g merguez-worstjes
peper
zout
30 dl vleesbouillon



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De sla, de uien en de preiwitten schoonmaken, wassen en klein snijden. Laten aanstoven in boter, bestuiven met bloem en kruiden met peper en zout. Goed doorroeren en overgieten met de vleesbouillon.

Pureren met de staafmixer en laten gaarsudderen. Bijkruiden en de gebakken en in stukjes gesneden pikante merguezworstjes erdoor roeren.

Meteen serveren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top