1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Tunesische wortelsalade

Tunesische wortelsalade

  • Afrikaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-05-2003

Ingrediënten 4 personen


- 450 gram jonge worteltjes
- 1 theelepel komijnpoeder
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels verse koriander fijngesneden
- 1 dl olijfolie
- 2 eetlepels uitgeperste citroensap
- 2 eetlepels uitgeperste sinaasappelsap
- 0.5 theelepel korianderpoeder
- zout & peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schrap de worteltjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Spoel ze af en laat ze afkoelen voordat je ze fijn snijdt of raspt.
Maak een dressing van de olie, het uitgeperste sinaasappel-en citroensap en de kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de wortel met de dressing. Laat even intrekken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn123


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn123
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top