1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tagliatelle met gehakt-champignonsaus

Tagliatelle met gehakt-champignonsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-05-2003

Ingrediënten 2 personen


* 250 g champignons* 250 g tagliatelle* 2 eetlepels olijfolie* 200 g rundergehakt* 2 knoflookteensjes* 3 eetlepels pesto* 1/8 liter creme fraiche* zout en peper* 2 eetlepels gesnipperde basilicum* 1 klein blikje tomatenpuree* gehakt kruiden naar smaak



Een keer weer eens wat anders dan spagetti bolognese

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt rul. Pers het knoflookteentjes erboven uit en voeg de champignons toe. Roerbak het geheel ca. 2 minuten. Roer de pesto, tomatenpuree, gehaktdruiden, creme fraiche en zout en peper naar smaak door de saus en breng hem al roerend aan de kook. Laat de saus zachtjes 5 minuten koken. Kook intussen de pasta in ruim kokend water met een bouillon blokje beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Garneer met de basilcum

Serveertip

Lekker met een salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van boester


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van boester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top