Salade van Lamshaas en honing-mosterddressing

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-05-2003

Lunch-gerecht voor 4pers.maar met wat aanpassing een volledige maaltijd voor twee personen......MMMMMM....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Laat de lamshaasjes kort voor gebruik op kamertemperatuur komen.
  • Roer intussen in een kom de citroensap,honing,mosterd,zout,peper en olijfolie tot een gladde dressing.
  • Halveer de cherry-tomaatjes.Schil de avocado,snijd deze in plakjes en bestrijk de avocado met een beetje dressing om verkleuring te voorkomen.
  • Schep de salade,cherry-tomaatjes en avocado over vier borden.Verdeel de overige dressing en elitehaver over de salade.
  • Dep de lamshaasjes met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met peper.Verhit de boter in een koekenpan op hoog vuur en bak hierin de lamshaasjes in ca.1-2min. rondom goudbruin en rood van binnen.
  • Bestrooi de lamshaasjes met zout en snijd deze in dunne plakken.Verdeel de plakjes lamshaas over de salade.

    Serveertip

    • Serveer de salade met dikke sneden boerenbrood en tapenade.
    • Drink er een frisse rode wijn bij,b.v. een Cote du Rhone.
        .....EET SMAKELIJK.....

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten