1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Konijn met sojascheuten in de wok

Konijn met sojascheuten in de wok

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2003

Ingrediënten


600 g konijnenvlees (bouten, ruggen, filets)
1 pak verse sojascheuten
1 pak stoofprei
250 g oesterzwammen
olie
vers gemalen zwarte peper
6 eetlepels Japanse sojasaus



Voorbereiding: 30 minuten
Bereiding: 30 minuten


(voor 4 pers.)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De sojascheuten spoelen en laten uitlekken. De prei en de oesterzwammen in stukken snijden. Het konijnenvlees in blokjes snijden.
De wokpan opwarmen en wat olie indruppelen.
De blokjes konijnenvlees 15 minuten al roerend bakken en aan de kant schuiven.
De prei wokken. Oesterzwammen bijvoegen, wokken. Sojascheuten bijvoegen, wokken. Roer nu alle ingredienten, ook het vlees, al bakkend door elkaar. Smaak geven met vers gemalen peper en sojasaus.

Serveertip

Serveren met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top