1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Rosbief
  5. Rosbief salade met Italiaanse kappertjesdre

Rosbief salade met Italiaanse kappertjesdre

  • Italiaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-05-2003

Ingrediënten 4 personen


- 50 gram pijnboompitten
- 1 ui - 1 potje zongedroogde tomaatjes
- 300 gram gemengde sla
- 300 gram rosbiefplakjes
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 4 Italiaanse bollen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten licht bruin. Maak de dressing volgens het recept.

Pel de ui en snijd hem in ringen. Snijd de tomaten in reepjes.

Verdeel de sla over de borden en verdeel de rosbief erover. Verdeel de uiringen, tomaatjes, pijnboompitten en de kaas erover.

Besprenkel de salade met de dressing.

Serveertip

Serveer de salade met een Italiaanse bol.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn123


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn123
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top