Crumpet breakfast Florentine

  • Internationaal, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 15-05-2003

voor een stevig ontbijt

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 eieren, 85 ml magere melk, 2 tl dille, 1 el olijfolie, 150 g babyspinazie, ? tl zwarte peper, 15 g boter, 6 crumpets, 6 plakjes (100 g) gerookte zalm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom, koekenpan, borden, keukenpapier

Voorbereiding

Klop de eieren en meng de melk en de dille erdoor.

Bereidingswijze

Verhit olie in de koekenpan, roerbak de spinazie 2 min., haal uit de pan en houd warm. Veeg de pan schoon en smelt de boter. Bak het eimengsel al roerend 4 min. tot een dikke cremige massa. Toast de crumpets, verdeel de spinazie erover het ei en de zalm. Bestrooi met wat extra dille.

Serveertip

Vervang de crumpets eventueel voor Engelse muffins.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten