1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. spiesjes met champignons

spiesjes met champignons

Door: saskiajanssen

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-05-2003

Ingrediënten 4 personen


- 500 gr kleine champignons
- 2 eieren
- zout, peper
- 150 gr paneermeel
- 1 el paprikapoeder
- 1 el kerriepoeder
- 1 el vers fijngehakte kruiden
- frituurolie
- satestokjes (hout) minimaal 1 nacht in koud water zetten



Het kijkt aleen al zo leuk

Ontdek meer:

Voorbereiding

De champignons bij de voetjes iets afsnijden en de champigons schoon vegen.
de eieren losklopppen met peper en zout.

Bereidingswijze

De eieren verdelen in 1 bord schenken.
de paneermeel in 3 borden verdelen en in elk bord 1 kruid. dus 1 met kerrie, paprikapoeder en 1 met de gemengde keukenkruiden.
de olie in de pan verhitten.
de champignons door het eimengsel halen en daarna door de kruidenmixen. (dit nog een keer herhalen) steek 3-4 champignons aan een prikker en frituur ze 2 min goudbruin. uit latenlekken op keukenpapier. en jammie



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiajanssen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top