1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Meloen in gelatine

Meloen in gelatine

  • Internationaal, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-05-2003

Ingrediënten


1 meloen, 340 gram gelatine, 1,5 kopje lauw water, olie.



Een heerlijk luchtig nagerecht. van "moesje2"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de meloen door de helft. Haal de pitjes er dan met een keukenmesje
uit. Snijd een leuke vorm in het midden van de meloen.
Smeer de binnenkant in met olie.
Doe de gelatine en 1,5 kopje lauw water in een kom.
Roer het goed door elkaar. Giet het daarna in de meloenvorm.
Laat alles nu 1 nacht rusten in de koelkast.
Giet het de volgende dag op een bordje door de vorm ondersteboven te houden
en er zachtjes tegen te kloppen, zodat de gelatine er uit glijdt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top