Spiesje van kreeft met vanille en meloen

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 10-20 min.

serveren als aperitiefhapje.

Aantal 4; Van :
"M.2"

Deel dit recept

Ingrediënten
300-400 g kreeftenvlees (voorgekookt)
1/4 cavaillon-meloen
1/4 carmel-meloen
4 Bourbon-vanillestokjes
30 g boter
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Met een 'parisiennelepeltje' balletjes draaien uit de meloenen. Het
kreeftenvlees en stukjes snijden. De vanillestokjes in de lengte doorsnijden
en gebruiken als spiesjes voor afwisselend kreeftenblokjes en bolletjes
meloen. Reken 2 spiesjes per persoon. Zorg ervoor dat het vanillemerg goed
in contact komt met de andere ingredienten.

Bereidingswijze

Dek af met folie en zet koel weg. Voor het opdienen de spiesjes kort bakken
in hete heldere boter.
Presentatie

Serveertip

Meteen serveren als aperitiefhapje

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llheks avatar

Doorsturen

Home Recepten