. 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
? 1 ui
? 2 groene paprika's
? 1 eetlepel boter of margarine
? 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 400 g)
? 1 zakje mix voor gehaktschotel (58 g)
? 2 bananen
? 100 g gemalen oude kaas (zakje a 150 g)
Ovenschaal
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In pan boter verhitten en gehakt rul bakken. Ui en paprika toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Gehaktmix en 0,35 liter water toevoegen, geheel nog ca. 2 minuten laten sudderen. Bananen pellen en schuin in plakjes snijden.
Gehaktmengsel in ovenschaal scheppen. Plakjes banaan erover verdelen. Afdekken met aardappelschijfjes en bestrooien met kaas.
Onder grill in ca. 5 minuten goudbruin gratineren.
Kcal 650 p.p.