Pilaf

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-05-2003

Lekker zoet-zuur gemakkelijk rijstgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
rijst, boter, 4 uien gesnipperd, 1,5 theelepel sambal, 1 groot blikje tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, 4 ons varkenspoulet, 6 eetlepels tomatenketchup, 6 eetlepels ketjap,groot blik perziken, zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Voorbereiding

Perziken afgieten en in stukjes snijden, siroop bewaren.

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Fruit de ui en geperste knoflook in de boter totdat de ui glazig is. Bestrooi het vlees met zout en bak dit mee tot het vlees bruin is. Voeg dan de tomatenpuree, tomatenketchup,sambal en ketjap toe en laat een paar minuten pruttelen.Voeg de perziksiroop toe en laat nog even pruttelen. Voeg als laatste de perzikstukjes toe. Warm het geheel even goed door. Dien het op met de rijst. Succes en smakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten