mosterd-lenteuisoep

  • Nederlands, Soep
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-05-2003

iets van... en iets van mij.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
lente-uisoep van...., bouillon van de asperges die je gekookt hebt. Slagroom, peper, zout en minstens 2 el mosterd. Ik gebruik mosterd met knoflook en peterselie maar het mag ook grove mosterd zijn.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de soep volgens gebruiksaanwijzing, gebruik alleen aspergenat ipv water.
Breng op smaak met slagroom, mosterd, zout en versgemalen peper. Een snufje nootmuskaat is ook erg lekker.

Bereidingswijze

Serveer in voorverwarmde kommen met geroosterd brood.

Serveertip

Persoonlijk doe ik er nog wel eens gorgonzola doorheeen, heerlijk en totaal anders.

Laatste reacties

maria1975 avatar
maria1975 20-08-2003

Hoi! Deze neem ik mee, lijkt me erg lekker! Groetjes, Maria

maigret avatar
maigret 28-06-2003

Het was heerlijk vooral met kaas erdoor. Maigret

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pg avatar
pg

Doorsturen

Home Recepten