Knoflookbrood

  • Brood
  • > 120 min.

Heerlijk zelfgebakken knoflookbrood

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 1 pak witbrood mix
  • 1 eetl. cajun kruiden
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl.
    gevriesdroogde uitjes
  • 1 theel. gedroogde basilicum of Italiaanse kruiden
  • 1 theel.
    knoflookpoeder
  • vers gemalen 4 seizoenen peper naar smaak
  • 1 theel. zout
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Ingredienten mengen, zoals aanbevolen volgens de gebruiksaanwijzing op het pak of de
    broodmachine.

    Bereidingswijze

    Knoflookliefhebbers mogen naar hartelust extra verse, geperste knoflook toevoegen bij het
    geluidsignaal, meestal na 10 minuten.
    Volgens aanwijzingen witbrood bakken, met donkere
    korst.

    Serveertip

    Dit brood lukt vrijwel altijd en is bijzonder lekker bij vleesgerechten, ragouts of een
    lekkere tomatensalade in de zomer!
    Ook heerlijk bij (zelfgemaakte) tapenade of voor
    croutons.
    Eet smakelijk

    Dit recept is te vinden in:

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    reve51 avatar
    reve51

    Doorsturen

    Home Recepten