1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Spinazie
  6. bolletjes van aardappelen en spinazie

bolletjes van aardappelen en spinazie

  • Turks, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-05-2003

Ingrediënten 4 personen


500gr aardappelen-1 eetlepel margarine-1 glas geraspte turkse witte kaas of fetta kaas(verkrijgbaar in de turkse winkel)-peper-zout-500gr spinazie en geraspte kaas.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappelen goed wassen en gaarkoken met schil en zout bijdoen,dan de aardappelen pureeren.boter en witte kaas bijdoen goedmengen of kneden met zout en peper.balletjes maken van de aardappelmengsel zo groot als een ei.de spinazie heel fijn hakken en de balletjes erindoen tot heel het balletje de spinzie heeft opgenomen (zoals paneren natuurlijk).dan een ovenschotel invetten de balletjes erin doen en kaas erover strooien.balletjes bakken op 170?C 25 minuten in de oven.dit recept is vertaalt uit een turks kookboek.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top