1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gehaktballetjes in satesaus

Gehaktballetjes in satesaus

Door: brando70

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-05-2003

Ingrediënten 4 personen


400 gram runndergehakt * 4 eetlepels kruidenmix * 6 eetlepels paneermeel * 1 ei * 3 eetlepels zonnebloemolie * 1 bakje satesaus * 4 eetlepels gebakken uien * kroepoek.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kruidenmix, het paneermeel en het ei en vorm er kleine balletjes van. Bak de balletjes in de hete olie rondom bruin in 10 minuten gaar. Doe ze over op een schaal. Verwarm de satesaus volgens de gebruiksaanwijzing en schenk hem over de gehaktballetjes. Garneer met de gebakken uien en de kroepoek.

Serveertip

Lekker met witte rijst, gekookte sperziebonen en plakjes komkommer.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top