Smultoetje

  • Goedkoop en snel, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-05-2003

Belgische wafels met ijs, warme kersen en slagroom

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 belgische wafels (zitten 4 in een pakje), potje kersen, ijs naar keuze,slagroom, poedersuiker
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kersen op aan laag vuur warm maken.
Ijs alvast uit de vriezer halen, is het niet zo hard, als je het nodig hebt.

Bereidingswijze

Ijs scheppen op de wafels. Warme kersen eroverheen. Garneren met slagroom en poedersuiker

Serveertip

Serveren op en mooi dessertbordje + servet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten