1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Ricotta met aardbeien en rabarber

Ricotta met aardbeien en rabarber

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-05-2003

Ingrediënten


600 g rabarber
100 g suiker S2
300 g aardbeien
160 g ricotta



4 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De rabarber wassen en schillen en in stukken van 3 cm snijden. De stukken in een kleine kookpan doen en bestrooien met suiker. Deksel op de pan en op een middelhoog vuur 10-12 minuten stoven. Rabarberstukjes met de suikerstroop in een slakom doen. Eventueel in de koelkast zetten. De aardbeien van steeltjes ontdoen, wassen, afdrogen en in vier snijden. Individuele porties samenstellen met de drie ingredienten. Besprenkelen met een beetje stroop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top