Quiche met geitenkaas en gedroogde tomaatjes

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 05-05-2003

Quiche met HARDE en ZACHTE geitenkaas...

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
  • Quichevorm van 24cm.doorsnee.
  • **U vindt bladerdeeg in de diepvries.Deeg voor hartige taart blijft droger omdat het minder vet bevat dan bladerdeeg.Hierdoor blijft ook de bodem krokanter.

    Voorbereiding

    • Verwarm de oven voor tot 185graden

      Bereidingswijze

      • Klop de eieren los met de roomsoorten,bieslook,gedroogde tomaten en knoflook en breng op smaak met zout en peper.
      • Bedek de vorm met de plakjes deeg(bloemkant onder),laat de naden iets overlappen en druk ze licht aan.Prik de bodem in,verdeel de kaas erover en giet het eiermengsel erop.Verdeel de tomaatjes,snijkant naar boven,over de taart en bak de taart in het midden van de oven in ca.40-45min.goudbruin en gaar.

        Serveertip

        • Serveer de taart in punten met een groene-of rauwkostsalade.
            ....EET SMAKELIJK....

        Dit recept is te vinden in:

        Laatste reacties

        n_olthof avatar
        n_olthof 03-02-2008

        Hoi Anja, Bedankt voor dit geweldige recept. Ik heb deze taart al twee keer gemaakt en iedere keer moet ik dit recept doorgeven. Het is echt verrukkelijk!

        wideciro avatar
        wideciro 25-07-2004

        Hoi Anja, Ik neem je lekkere recept mee, dit ga ik binnenkort eens proberen, Dankjewel en de groetjes van Desiree.

        Bewaren in kookboek

        Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

        Over de plaatser

        Doorsturen

        Home Recepten