Verstopte gehaktballetjes
- Kinderkeuken, Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 05-05-2003
Verstopte gehaktballetjes
Bron:www.ah.nl
Ingrediënten 4 personen
25 minuten wachttijd5 minuten bereidingstijd .
250 g snelkookrijst
? 2 pakjes kant-en-klare gehaktballetjes (` 158 g)
? 1 pakje tomato frito (375 ml)
? 100 g gemalen belegen kaas (zakje ` 150 g)
? 1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries 450 g)
? boter of margarine om in te vetten
? lage ovenschaal inhoud ca. 2 liter
Bereidingswijze
1. Oven voorverwarmen op 225 ?C of gasovenstand 5. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. 2. Ovenschaal invetten. Gehaktballetjes en spinazie over schaal verdelen. Tomatensaus erover schenken. 3. Schotel in midden van oven in ca. 25 minuten bruin laten worden. Na ca. 15 minuten bestrooien met kaas. 4. Schotel serveren met gekookte rijst.
Bevat per eenpersoonsportie
energie 620 kCal - eiwit 30 g
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties