1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Venetienne van boerenbrood en superanohesp

Venetienne van boerenbrood en superanohesp

Door: ghislaine000

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-05-2003

Ingrediënten


8 schijven boerenbrood-8 schijven Superanohesp (of andere hesp).


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie.


Ontdek meer:

Bereidingswijze

8 schijven boerenbrood smeren.
8 schijven Superano, laag per laag, afwisselend met brood, stapelen, inpakken in aluminiumfolie en laten opstijven in de koelkast.

Serveertip

Bij het opdienen de pakjes in dunne repen dwars versnijden en leg op een bordje met een toefje waterkers en een radijsje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top