Champignons en bleekselderij gevuld met pate

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-05-2003

Borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten
12 middelgrote champignons, 2 eetlepels citroensap. 2 stengels bleekselderij, 100gr. roompate, 1 eetlepel rode port, zout, peper, 1 zakje pistachenootjes (100 gr.)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan

Voorbereiding

Champignons schoon poetsen. Steeltje uit de hoedjes trekken. In een pan ruim water met citroensap aan de kook brengen. Hierin de champignons 1 minuut zachtjes koken. In een zeef goed laten uitlekken. Bleekselderij wassen en in stukjes van 2 1/2 cm. snijden. In een keukenmachien pate met zout, peper en port goed pureren. Overdoen in een spuitzak en 1 uur laten opstijven. Pistachenootjes pellen.

Bereidingswijze

Pate in champignonshoedjes en bleekselderijstengels spuiten. Op schaal leggen en garneren met pistachenootjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten