1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Kippenragout met dekseltje

Kippenragout met dekseltje

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-04-2003

Ingrediënten 4 personen


4 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak a 10 plakjes),
2 eetlepels boter of maragrine,
1 bakje wortelrauwkost (150 g,AH),
1 blik AH Kippenragout (400 g),
zout, peper,
? ei (M),
2 eetlepels gemalen belgen kaas (zakje a 150 g, AH),
4 ovenschaaltjes,inhoud 1? dl.


Verder heb je nodig


Geen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorwarmen op 22?C pf gasovenstand 5.
Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan boter verhitten.
Wortelrauwkost al omscheppend ca.4 minuten bakken.
Ragout toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ragout in ovenschaaltjes scheppen.
Afdekken met bladerdeegplakjes.
In midden van bladerdeeg opening maken.
Ei loskloppen.
Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas.
Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.



Bereidingstijd : ca. 15 minuten
Oventijd : ca. 10 minuten
Bevat per eenpersoonsportie : 465 kilocalorieen.
Eiwit 10 g - vet 36 g - koolhydraten 26 g



Wijncatogorieen : 2
Ronde,fruitige, soms wat kruidige witte wijnen.
Kangaroo Ridge Chardonnay.

Bereidingswijze

Geen

Serveertip

Geen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van feestgangertje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van feestgangertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top