Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Pikante knoflookolie:

Pikante knoflookolie:

Door: vifke

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-04-2003

Ingrediënten


1. 8 tenen knoflook.
2. 1 verse rode peper.
3. 1 verse groene peper.
4. 1 rode paprika.
5. 1 liter olijfolie.



Voor barbeques en salades is het altijd leuk om zelf azijn en olie te maken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de knoflooktenen. Was de pepertjes, maak ze droog en snijd ze in ringen. Maak de paprika schoon, verwijder de kern en het wit en snijd de paprika in reepjes. Doe de knoflooktenen, peperringen en reepjes paprika in een glazen fles. Giet er de olie bij, sluit de fles en laat alles trekken. Giet het vervolgens door een zeef en daarna weer terug in de fles.
Klaar!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top