1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Aardappel gevuld met ei

Aardappel gevuld met ei

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-04-2003

Ingrediënten 4 personen


4 grote aardappelen, 2 el olie,4 kleine eieren, 4 el fijngesneden peterselie, wat geraspte kaas


Verder heb je nodig


Bakplaat aluminiumfolie


Aardappel gevuld met een ei uit de oven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200? C.

Bereidingswijze

Boen de aardappelen goed schoon. Prik ze hier en daar in met een vork of een satestokje en bestrijk ze met olie.
Wikkel ze in een stuk aluminium folie. Leg ze met de meest platte kant op een bakplaat en laat ze in het midden van de oven in ? 40 minuten gaar worden. De aardappelen zijn gaar als ze bij het indrukken meegeven en zacht aanvoelen.
Snij er voorzichtig een kapje af en hol ze uit. Vul het holletje met een rauw eitje.
Doe ze opnieuw in de oven en laat het eiwit stollen.

Serveertip

Garneer de aardappelen met peterselie en wat geraspte, pittige kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van princedirk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van princedirk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top