1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Overheerlijke Kip met Kokosmelk en Koriander

Overheerlijke Kip met Kokosmelk en Koriander

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-04-2003

Ingrediënten 4 personen




Een apart maar toch zo op tafel hoofdgerecht.. Galanga (soort pikante aromatische wortel) is verkrijgbaar in elke oosterse supermarkt. Serveer deze overheerlijke kip met rijst. Met een half uur op tafel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de kipfilet in blokjes van ca. 1 cm dik en de champignons in dunne plakjes. Trek het citroengras in stukjes en snijd de galanga in fijne schijfjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg er alle ingredienten aan toe, behalve de kip en de korianderblaadjes. Breng opnieuw aan de kook en laat gedurende 5 minuten zachtjes inkoken. Verwijder eventueel het oneetbare citroengras en de citroenblaadjes. Doe er de kip bj en laat nog 10 minuten koken. Voeg vlak voor het einde van de kooktijd het citroensap toe en de korianderblaadjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top