1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Taart
  5. Deeg voor hartige taart

Deeg voor hartige taart

  • Mediterraan,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-04-2003

Ingrediënten 4 personen


250 g (volkoren)bloem; 150 g boter; 0.5 dl water, 5 g zout


Verder heb je nodig


Deegroller; springvorm van 28 cm doorsnee, steunvulling


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 C. Meng de ingredienten tot een soepel deeg. Vorm een bal en rol het deeg uit tot een lap die in de springvorm past. Vet de springvorm in, leg het deeg in de vorm, dek af met bakpapier en steunvulling. Bak het deeg in 20 minuten en zet het dan nog even terug zonder vulling.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lalons


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lalons
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top