1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Toscaanse salade met zalm

Toscaanse salade met zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-04-2003

Ingrediënten 4 personen


1 blik John West roze zalm a 213 gram -
1 zakje Saladmix Italiaanse kruiden -
3 eetlepels sla-olie -
1 zakje Friseeslamix a 200 gram -
1/2 komkommer, in schuine plakjes -
1 rode ui, in ringen -
2 vleestomaten, in partjes -
20 zwarte olijven, ontpit -
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de zalm goed uitlekken, verwijder de velletjes en de graatjes en verdeel de vis in stukjes.
Klop een dressing van het zakje saladmix, de olie en 3 el koud water.
Schep de slamix met de komkommer, ui, tomaten, olijven, zalm en de dressing door elkaar.
Garneer met de pijnboompitten.

Serveertip

Lekker met warm ciabattabrood.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top